VAKOK-GYENGÉNLÁTÓK AKADÁLYMENTESÍTETT HONLAP
 
NVDA képernyő olvasó szoftver letöltése
Szoftver letöltése személyi számítógépre
Szoftver letöltése hordozható eszközökre
 
Menüpontok:
 
Polgármesteri köszöntő
Településtörténet
Önkormányzat
Szállások, turizmus
Művelődési Ház
eMagyarország pont
Települési szolgáltatás
Kapcsolat
 
POLGÁRMESTERI KÖSZÖNTŐ
 
Tisztelt Internetezők, kedves leendő Vendégeink!
 
Nagy tisztelettel köszöntöm Önkormányzatunk és a magam nevében megújult honlapunkon az Internet használóit. Nagykanizsától nyugatra, Letenye Várostól északra terül el az "Európai Falu". Kistolmács előkelő erdőségek és dombos vidék között bújik meg. Csodálatos, kanyargós utakkal átszelt táj, kellemes környezet, zöldellő erdők, virágzó mezők, csorgó vízfolyások, szép tó, számos szállás-, étkezési-, valamint program lehetőség kínálkozik leendő kedves Vendégeinknek.
 
Kistolmács Község NUTS 4 (Statisztikai Célú Területi Egységek Nómenklatúrája) besorolás szerint - 25 településsel együtt - a Letenyei statisztikai kistérségben foglal helyet, közigazgatásilag pedig Letenye Városhoz tartozik.
 
Az információ-technológia XXI. századi rohamos fejlődése lehetővé tette, hogy az Érdeklődő Interneten keresztül is hozzájusson a településsel kapcsolatos információkhoz. Honlapunk írásos- és képi anyagát rendszeresen, havonta többször frissítjük, aktualizáljuk, mely révén az Olvasó mindig a legfrissebb információkat látja.
 
Kérem, tekintse és hallgassa meg Településtörténet menüpontunkat is, ahol részletesebb információhoz juthat a községgel kapcsolatban.
 
Az Önkormányzat Képviselő-testülete és magam nevében a 2014-es évre sok sikert, jó erőt és egészséget kívánok!
 
Szeretettel várjuk községünkbe:
 
Birkás Zoltán polgármester
 
Ugrás az oldal tetejére